Flagshipstore No Excess Maastricht

Ruilen & Retourneren

Product retourneren

Mocht je (een deel van) je bestelling willen retourneren, dan bieden wij een retourtermijn van 14 dagen aan. 
De retourkosten komen voor jouw rekening.

Stuur het pakket naar:

No Excess Maastricht 

Achter het Vleeshuis 29

6211 GR Maastricht NL

 

Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld en zijn van hoge kwaliteit. Het is echter mogelijk dat er fabricagefout in het product zit. Als u denkt dat er een defect is, laat het ons dan direct weten wat er mis is en voeg een foto toe aan uw bericht. Let erop dat we binnen bekwame tijd na ontdekking moeten worden geïnformeerd als ontvangen producten defect of beschadigd zijn. 

 

  • Alle goederen worden bij ontvangst geïnspecteerd. Producten moeten onbeschadigd worden geretourneerd met de labels nog bevestigd;
  • Wanneer producten beschadigd zijn of in onacceptabele staat verkeren, kan dit resulteren in inhoudingen op uw terugbetaling in verband met de verloren waarde van het product;
  • No Excess Maastricht behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn aangemeld of verstuurd, of kledingstukken die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.
  • De producten vallen onder uw eigen verantwoordelijkheid totdat wij ze ontvangen hebben;

 

Nadat de retourzending bij aankomst is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat het bedrag binnen 14 dagen wordt terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode.

 

Product ruilen

Helaas kunnen we uw retour gestuurde producten niet ruilen. Mocht u toch een andere maat, kleur of product willen dan kunt u een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop. De nieuwe bestelling heb je dan (mits zich geen problemen voordoen bij het verzendbedrijf) de volgende dag al in huis.